Vind in geen tijd de lekkerste maaltijden in Heusden-Zolder!

*Het aanbod wordt voortdurend bijgewerkt. Kom zeker regelmatig terug om de nieuw toegevoegde eetgelegenheden te ontdekken.

Pagina 1 van 2 wordt getoond

Happy snacks

Happy snacks

Prijsklasse €€

Frituur, snacks en broodjes

0487 17 50 50

Las Frietas

Las Frietas

Prijsklasse €

Las Frietas is een frituur, met net iets meer dan gewoon een frietje. Wij verkopen frietjes, snacks, burger en broodjes.

+32495778377

Cash Bancontact
Frituur Muzzy

Frituur Muzzy

Prijsklasse €€

Afhalen van friet en snacks

+32489173840

Cash
jump2jump

jump2jump

Prijsklasse €

Hotdog , friet , broodjes en snacks. Openingsuren: vrijdag , zaterdag en zondag van 16 uur tot 21 uur.

0472275322

Cash Payconiq Bancontact
Frituur-Café De Koster

Frituur-Café De Koster

Prijsklasse €

Ilvy en haar team heten jullie welkom in Frituur-Café De Koster, al jaren een begrip in het pittoreske Viversel en ver daar buiten! Kom genieten van onze schotels, frietjes, snacks, burgers, belegde broodjes en onze Loaded Fries!!!! Dit alles doorspoelen met een lekker biertje of heerlijk glaasje wijn? Dat kan, wij zijn dan ook café waar je gerust ook enkel een drankje mag nuttigen! In de zomer openen we graag onze terrassen voor jullie! Kortom, De Koster is de place to be! Al dit lekkers kan uiteraard ook afgehaald worden, bestel telefonisch op nr 011426116 of online via www.pickandgo.be of kom gewoon langs….Tot snel?

011 42 61 16

Maaltijdcheques
Pasa Snacks

Pasa Snacks

Prijsklasse €€

Einde jaren zestig begon ik als kind te werken in een klein eethuisje in mijn geboortedorp. Maar na lange tijd had ik grotere uitdagingen nodig! En dit aan de west-kust van Tur-kije.

Mijn doel was om zelfstandig te worden en op lange termijn een mooie zaak op te starten. Na enkele jaren nam ik de stap om in Nederland als chef-kok te werken. Maar zoals u kunt lezen, mijn eigen zaak was nog verre van.

Na een tijdje kwam ik op het idee om kebaps te verkopen in een caravan, voor de uitgang van de mijn van Zolder. Ik had nu mijn eigen zaak! Maar dit duurde niet lang! De sluiting van de mijn was een feit. Een nieuwe locatie was nu noodza-kelijk, maar deze duurde echter niet lang omdat het te klein was. Zo ben ik overgestapt naar deze locatie waar ik jullie nu al meer dan 15 jaar ontvang! En nog veel decennia wil ontvangen.

Snackpoint Bolderberg

Snackpoint Bolderberg

Prijsklasse €€

Fastfoodrestaurant

011 91 27 50

De Kleine Lust

De Kleine Lust

Prijsklasse €€

Frituur, broodjes, hamburgers

011538804

Cash Payconiq Bancontact Maaltijdcheques
Snack Aydin

Snack Aydin

Prijsklasse €€

Turks restaurant

011 96 26 27