Vind in geen tijd de lekkerste maaltijden in Heusden-Zolder!

*Het aanbod wordt voortdurend bijgewerkt. Kom zeker regelmatig terug om de nieuw toegevoegde eetgelegenheden te ontdekken.

Pagina 1 van 1 wordt getoond

La Passione

La Passione

0498 57 02 94

€€
afhalen
levering
culinair
ambachtelijk
italiaans

Culinaire gerechten en ambachtelijke producten

Ristorante La Salute

Ristorante La Salute

011 45 45 99

€€
afhalen
menu
pasta
pizza
vlees
vis
italiaans

Italiaanse keuken waarin we enkel met verse producten werken.

Cash
Domino's Pizza

Domino's Pizza

011948777

€€
afhalen
levering
pizza
domino
italiaans

Pizzeria

Cash Bancontact Maaltijdcheques
Mangià

Mangià

€€
afhalen
saladbox
broodjes
pasta
italiaans

Saladboxes, broodjes en pasta’s. Enkel levering.

Desiderata Gastro Bar

Desiderata Gastro Bar

0471 55 50 40

€€
afhalen
gastro hapjes
leuk en verrassend
sfeer
terras
zomerbar
wijn
bier
italiaans

Gastro hapjes , leuke verrassende (afhaal)gerechten altijd met een eigenwijze toets.

Cash Payconiq Bancontact Maaltijdcheques
Ristorante Il Canniccio en traiteurwinel

Ristorante Il Canniccio en traiteurwinel "Pasta"

011 57 23 26

€€
afhalen
pasta
italiaans

Sinds 1982 is het heerlijk vertoeven in het gezellige familierestaurant Il Canniccio. U wordt hier steeds erg gastvrij onthaald in een op en top Toscaans kader. Zaakvoerder Alberto staat zelf aan het fornuis en verrast u naast de uitgebreide vaste kaart met veel plezier regelmatig met nieuwe suggesties.

Pizzeria PEP & PINO

Pizzeria PEP & PINO

011/533.644

afhalen
Pizza
Pasta
Italiaans
Tiramisu
snacks

Het tijdschrift Ambiance heeft PEP & PINO in 2006 uitgeroepen tot Beste Pizzabakkers van België. Ambiance ging voor de wedstrijd in tweehonderd Belgische pizzeria’s uitgebreid eten. Wijlen (Gouverneur) Steve Stevaert mocht de prijs aan de twee pizzaiolo’s overhandigen.

In 1992 zijn vader en zoon in hun garage in Boekt begonnen, nu hebben ze ‘Pep en Pino’, een succesvolle zaak in Heusden-Zolder.

PEP & PINO bestaan al van 1992, een rots in de branding, altijd even vriendelijk, altijd even behulpzaam, wij hebben ook vanaf heden een allergenen kaart die op elk moment kan bekeken worden door onze trouwe klanten. Pizza & Pasta is ons specialiteit !

Cash Payconiq Bancontact
Avanos

Avanos

011211922

afhalen
levering
brasserie
kebab
pasta
pizza
schotel
italiaans

Toen de Koolmijnlaan van Zolder op 30 september 1992 als allerlaatste Limburgse en tevens ook Belgische mijn sloot brak er voor de jonge bruggepensioneerde Zihni Aktepe, vader van 5 minderjarige kinderen een grote leegte aan. Lang bleef hij niet werkloos toezien en begon als zelfstandige een kledingzaak in Hasselt, later een poetsbedrijf met uitzendkrachten voor industrieële gebouwen. In Oktober 2000 startte hij samen met zijn oudste 15 jarige zoon Jefke de kebab afhaalzaak “Snack 2000” langs het klooster Ursulinen in de Brugstraat. Éen jaar later wanneer ‘het ijsparadijs’ op het sint-willibrordusplein vrij kwam te staan huurde hij het. Begon er een restaurant met afhaal mogelijkheid en noemde het ‘Avanos’ genoemd naar het district in midden-Turkije. Ook de andere kinderen kwamen in de zaak en uitbreiding drong zich op. De vrijgekomen Bacob bank, aan de hoek met de cijnshofstraat, bood de gepaste oplossing. In juli 2009 werd dan het stijlvol ingerichte restaurant met een 80-tal plaatsen officieel geopend. De toekomst ziet er rooskleurig uit, nu nadat de verschillende echtgenotes ook actief hun steentje bijdragen in het vlotte verloop en de bediening.

Papa Zihni (samen met het vertrouwen dat de klanten ons schonken) heeft er een buitengewone familiezaak van gemaakt.

Payconiq Maaltijdcheques