Wij zijn gelegen in Bolderberg en wij hebben een zaak (home cooking) maar met de corona maatregelen gesloten en daarmee doen wij nu take a way.
0489475038
Sinds 1982 is het heerlijk vertoeven in het gezellige familierestaurant Il Canniccio. U wordt hier steeds erg gastvrij onthaald in een op en top Toscaans kader.De zaakvoerder, Alberto, staat zelf aan het fornuis en verrast u naast de uitgebreide vaste kaart met veel plezier regelmatig met nieuwe suggesties.
011 57 23 26
Culinaire gerechten en ambachtelijke producten
0498 57 02 94
Tom & Marco heten u van harte welkom in portofino. De doelstelling in Portofino is heel eenvoudig: Onze gasten verwennen met verfijnde gerechten “Klassieke basis met moderne accenten” in een ambiante sfeer.
011/57.11.31
Het tijdschrift Ambiance heeft PEP & PINO in 2006 uitgeroepen tot Beste Pizzabakkers van België. Ambiance ging voor de wedstrijd in tweehonderd Belgische pizzeria’s uitgebreid eten. Wijlen (Gouverneur) Steve Stevaert mocht de prijs aan de twee pizzaiolo’s overhandigen.
In 1992 zijn vader en zoon in hun garage in Boekt begonnen, nu hebben ze ‘Pep en Pino’, een succesvolle zaak in Heusden-Zolder.
PEP & PINO bestaan al van 1992, een rots in de branding, altijd even vriendelijk, altijd even behulpzaam, wij hebben ook vanaf heden een allergenen kaart die op elk moment kan bekeken worden door onze trouwe klanten. Pizza & Pasta is ons specialiteit !
011/533.644